Header band
Header

Services

Sunprojects realiseert uw PV-project, van begin tot eind. 
We leveren snel, professioneel én pragmatisch een totaaloplossing, ook voor complexe projecten. Van subsidieaanvraag, (deel)financiering tot installatie, exploitatie en onderhoud. Daarbij werken we altijd met A-merk zonnepanelen en omvormers, hebben we onze eigen ingenieurs in dienst en zijn al onze installateurs ervaren en gecertificeerd. Dat is onze garantie voor tevreden opdrachtgevers en een optimale ROI. Sunprojects heeft korte lijnen naar producenten en leveranciers en toegang tot een uitgebreid netwerk van ontwikkelaars, banken, verzekeraars en (internationale) investeringsfondsen. Zo kunnen we snel en (kosten)efficiënt ontwikkelen en installeren voor en met onze klanten.

Installatie
Onze teams van gekwalificeerde en gecertificeerde installateurs hebben nationale en internationale ervaring in alle soorten PV-projecten, dak- en grondgebonden, maar ook op water. Zo staan we garant voor een snelle en professionele realisatie van uw project.

Engineering
Onze ingenieurs weten de meest complexe installaties optimaal te ontwerpen, qua lay-out, ruimtegebruik, materiaalkeuze en opbrengst, essentieel voor de uiteindelijke ROI. Uiteraard conform alle vereiste PV en elektrotechnische normering en veiligheidsvoorschriften.

Sourcing
Sunprojects koopt veel van de zonnepanelen, omvormers en montagematerialen rechtstreeks in bij producenten, daarmee zijn altijd scherpe prijzen gegarandeerd. 

Beheer/onderhoud
Sunprojects kan ook onderhoud van uw zonnestroominstallatie voor u verzorgen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend systeem. We monitoren uw systeem 24/7 en kunnen razendsnel ingrijpen bij eventuele storingen of defecten. Bij langlopende onderhoudscontracten kan dit tevens gecombineerd met een opbrengstgarantie van uw systeem. Altijd verzekerd van rendement dus.

Garantie
Sunprojects is een solide bedrijf met een solide financiële positie. Ze biedt haar klanten ook een uitgebreide support- en garantie regeling. Niet alleen worden de product garanties van de leveranciers 1 op 1 doorgegeven, maar ook een systeem garantie van 3 jaar en de hiervoor genoemde opbrengst garantie. Zodat u na oplevering jarenlang zorgeloos optimaal rendement haalt uit uw investering in zonnestroom. Gaarne verwijzen wij u naar de leveringsvoorwaarden.

Monitoring
Een belangrijk onderdeel van de zonnepanelen is uiteraard het monitoren van de installatie. U heeft via internet 24 uur per dag inzicht hebt in de opbrengst van uw installatie. Heeft u als klant meerdere installaties dan kunt u deze in één portalomgeving overzichtelijk bekijken en analyseren. Natuurlijk kunnen wij ook de monitoring voor u verzorgen, gekoppeld aan een onderhoud/service contract. 

Exploitatie lease/huur
Als u wel zonnestroom van eigen dak wil maar niet de ‘zorgen’ van een eigen zonnestroominstallatie kunnen Sunprojects-partners naast ontwikkeling en installatie ook eigendom en exploitatie op zich nemen. U bent verzekerd van groene stroom, wij verzorgen de rest.

Projectontwikkeling en financiering
Meerdere partners hebben met Sunprojects projecten gerealiseerd. Zo wordt, naast sourcing en installatie, ook de subsidieaanvraag, gehele financiering en exploitatie verzorgd. Sunprojects heeft een ruim netwerk van regionale en internationale ontwikkelaars, financierings- en investeringspartijen.

Meer weten? Neem contact met ons op.