Header band
Header

Over ons

Sunprojects is al sinds haar oprichting aanjager van duurzaamheid. Als initation van nieuwe technologieën en nieuwe business modellen voor zon, is het mede hierdoor dat Sunprojects al meer dan 200MWp aan zonnestroominstallaties

Naast grote commerciële projecten hebben we vanaf het allereerste begin ook altijd onze maatschappelijke verantwoordelijkheid gepakt. Zo hebben wij onze expertise voor menig school, stichting of club ingezet, om ook dáár zonnestroom mogelijk te maken.

Ook maken we deel uit van diverse verduurzaming gremia, zoals de Zoncoalitie, het AZ Green Team en Nationaal Consortium Zon op Water.

 

Hans Lambrechts
CEO

Sunprojects oprichter in 2006, bedenker van meerdere succesvolle innovatieve toepassingen van zonne-energie in het huidige bedrijfsmodel.

Arnoud van Druten
Manager Sales & Marketing

Arnoud is door Sunprojects aangetrokken om de snelle groei van het bedrijf in goede banen te leiden. Hij zet zijn kennis en ervaring in om Sunprojects toekomstbestendig te houden.

Wouter van Greevenbroek
Manager Assets & Technology

Wouter maakt deel uit van Sunprojects sinds haar eerste activiteiten op Nederlandse bodem. Zijn technische achtergrond maakt hem een perfecte assets & technology manager.