Header band
Header

Over ons


Sunprojects is al sinds haar oprichting aanjager van duurzaamheid. Als initiator van nieuwe technologie en nieuwe business modellen voor zon, en het is mede daardoor dat Sunprojects al meer dan 150MWp aan zonnestroominstallaties heeft gerealiseerd.

Naast grote commerciële projecten hebben we vanaf het allereerste begin ook altijd onze maatschappelijke verantwoordelijkheid gepakt en hebben we onze expertise voor menig school, stichting of club ingezet, om ook dáár zonnestroom mogelijk te maken. 

Ook maken we deel uit van diverse verduurzamingsgremia, zoals de Zoncoalitie, het AZ Green Team en Nationaal Consortium Zon op Water.

Hans Lambrechts
CEO
Oprichter van Sunprojects in 2006 en bedenker van menige innovatieve toepassing van zonnestroom en bijbehorend business model.
 
 

 

Wouter van Greevenbroek
COO

Wouter is bij Sunprojects betrokken sinds het eerste uur dat het bedrijf zich op de Nederlandse markt heeft gericht. Zelf heeft hij een technische achtergrond die goed van pas komt bij zijn functie als operationeel verantwoordelijke bij Sunprojects.

 
 
Bas Bouwman
CCO
Bas is door Sunprojects aangetrokken om de snelle groei van het bedrijf te kanaliseren en verder in goede banen te leiden. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van organisatie en de energiebranche bouwt Bas aan een toekomstbestendig Sunprojects.

 

 
 

 

Anna Lambrechts
Commercieel Manager
Vanaf de oprichting verbonden aan Sunprojects en eindverantwoordelijk voor alle commerciele afspraken met producenten en leveranciers.
 
 

 

Daniel Leite
Technology Director
Vanuit Sunprojects locatie Porto is Daniel eindverantwoordelijk voor alle technische voorbereiding van onze projecten.
 
 

 

Tom Schoehuijs
Head of Project Management
Tom (TU Delft MSc Sustainable Energy Technology) is verantwoordelijk voor alle projectmanagers en actieve projecten van Sunprojects.