Asperen - 0,3 MWp

Zonnepanelen Voor De Schildkamp: Een Stralende Toekomst Op Het Dak van De Oude Sporthal in Asperen

ASPEREN - De Schildkamp in Asperen, een 'goed bewaard geheim', heeft op 1 juli een nieuwe stap gezet naar duurzaamheid. Dit veelzijdige etablissement, dat toeristen en zakelijke klanten het hele jaar door bedient met een hotel, brasserie en evenementenlocatie, heeft een nieuw geheim onthuld: de installatie van maar liefst 586 zonnepanelen op het dak van de oude sporthal.

Het dak van de oude sporthal bleek voldoende ruimte te bieden voor de installatie van maar liefst 586 zonnepanelen. De energie die hiermee wordt opgewekt, is vergelijkbaar met het verbruik van negentig huishoudens. Raymond van der Velde, accountmanager van Sunprojects, vertelt enthousiast over het project: "Ons bedrijf werkt doorgaans aan nog grotere projecten, zoals die voor Ikea, maar dit project is echt bijzonder. We zijn er trots op om hieraan bij te dragen."

Bij Sunprojects zijn we trots op het feit dat we niet alleen grote bedrijven ondersteunen bij hun duurzaamheidsinspanningen, maar ook bijdragen aan projecten zoals deze in de lokale gemeenschap.

We feliciteren De Schildkamp met deze belangrijke mijlpaal in hun reis naar een duurzamere toekomst.