Vacature Assetmanager

Assetmanager
De afdeling assets is verantwoordelijk voor het onderhoud van projecten waar Sunproject een onderhoudsovereenkomst mee heeft. Ook de klantenservice en het contact voor projecten zonder onderhoudsovereenkomst valt onder jou hoede. Als assetmanager ben je er om de afdeling aan te sturen en te zorgen dat alle inkomende aanvragen op een correcte manier worden behandeld, zowel in de communicatie naar de klant, als in het opvolgen van het proces. Je wordt ondersteund door de assetsupport om de planning bij te houden en de data-analisten die de verschillende projecten nauwlettend in de gaten houden. Zij zullen jou op de hoogte brengen van signalen die tot uitval of opbrengst derf kunnen leiden bij de assets. Het is vervolgens aan jou om er voor te zorgen dat al deze zaken op prioriteit worden ingeschat en op adequate manier worden afgehandeld. Daarnaast is de assetmanager ook verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het jaarlijkse budget.

Wie zoeken wij?
We zoeken een nieuwe collega voor Sunprojects die goed het overzicht kan bewaren en communicatief vaardig is. Het is belangrijk dat je prioriteiten kan stellen en een klantgerichte houding hebt. Ben jij of heb jij:
• Een afgeronde (technische) hbo opleiding;
• ervaring in de solar branche is een pré;
• beschikbaar voor een baan van 36-40 uur per week;
• en wil je werken voor een jong en dynamisch bedrijf, die hard groeit?

Werkgebied
Je werkt vanuit het kantoor in Amstelveen. Het liefs woon je hier niet ver vandaan. Je bent voornamelijk werkzaam op kantoor maar af en toe zal je ook op de projecten te vinden zijn.

Ons aanbod
Beschik je over deze kwaliteiten? Dan kun terecht komen in het Asset team en met veel plezier hard werken aan innovatieve en spraakmakende zonnestroomprojecten. Het kantoor van Sunprojects staat in Amstelveen-Noord, is goed bereikbaar en heeft géén parkeer problemen. Wat bieden zij verder:
• Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
• 25 vakantiedagen;
• diverse en uitdagende projecten;
• Opleidingsmogelijkheden;
• en de mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere wereld!

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande taken en lijkt het jou leuk om deel uit te maken van Sunprojects? Bel ons gerust op 088-2033400 of mailWij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!