Over SunProjects

Sunprojects is gespecialiseerd in turn key zonnepanelen installaties voor bedrijven en instellingen. Sinds 2005 plaatsen wij PV installaties op daken van bedrijven, scholen, fabriekshallen maar ook op de grond (zonneweides). In totaal hebben we meer dan 100 MW aan zonnestroominstallaties gebouwd in Nederland en België. Hierdoor hebben wij een schat aan ervaring opgedaan.

Wij verzorgen het hele traject van begin tot eind en we werken met A-merken zonnepanelen en omvormers. Daarnaast zijn onze installateurs gecertificeerde vakmensen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring hebben we tevreden klanten met een zo hoog mogelijke ROI voor hun investering in zonnepanelen. 

Tevens bieden wij ook een unieke support en garantieregeling met 20 jaar garantie op panelen en omvormers. Zodat u als klant ook na het afronden van het project optimaal en zonder zorgen gebruik blijft maken van uw zonnepanelen installatie. 

Onze kracht is dat we een totaal oplossing leveren van ontwerp t/m montage en oplevering. Wij kopen al onze producten direct in bij de producent waardoor we maximaal rendement kunnen bieden voor onze klanten. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde producenten en we zijn daardoor in staat de nieuwste ontwikkelingen snel op de markt door te voeren. 

Indien u interesse heeft om eens te kijken welke ROI een dak met zonnepanelen voor u kan betekenen komen wij graag een keer langs voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen wij al direct bekijken of het interessant kan zijn voor u en lichten we de verschillende opties toe. 

 

 

 

Sunprojects is Erkend Leerbedrijf

Sunprojects maakt deel uit van het consortium Zon op Water

Sunprojects is lid van de Zoncoalitie